Avtor: | Nov 11, 2016

Prvi razredni nastop učencev iz razreda Larise Marjanović in Gašperja Dolgana se je zgodil v sredo, 26. 10. 2016. Na njem so se predstavili vsi učenci – tudi tisti, ki se z učenjem instrumenta spopadajo le dva meseca. Da je bil nastop še posebej prisrčen, so poskrbeli najmlajši učenci – dvorano so okrasili s svojimi risbicami in izdelki v znamenju „halloweena“ oz. noči čarovnic.
Kljub tremi, ki je bila pri enih bolj, drugih manj očitna, je bil nastop zelo lepo speljan. Zanimiv je bil tudi program – vseboval je bodisi najenostavnejše otroške pesmi, vsem znane melodije (kot je npr. O sole mio) pa tudi tehtne klasične skladbe. Posebna popestritev nastopa je bil pozdrav učitelja Gašperja Dolgana in učiteljice Nine Volk – poslušalce nista nagovorila z besedami, temveč z glasbo – s skladbo Leona Firšta. Zelo presenetljiv je bil tudi obisk koncerta – publika je našo dvorano zapolnila do zadnjega kotička.

 

Pohvale gredo torej staršem in sorodnikom ter prijateljem nastopajočih – za izkazano tako veliko podporo otrokom ter seveda organizatorjem – za uspešno speljan koncert.

 

Vsekakor si želimo, da bi tudi v bodoče potekali razredni nastopi v takem duhu – zdelo se je namreč, da smo na pravem javnem nastopu.Dostopnost