Nagovor ravnatelja

Avtor: | Avg 31, 2018

Dragi učenci, spoštovani starši in ostali ljubitelji glasbene umetnosti,

novo šolsko leto je pred nami in kmalu bo v Glasbeni šoli Ilirska Bistrica spet veselo in glasno. Baletke bodo zaplesale, pevci zapeli, orkestri in zbori zadoneli in mnogi drugi inštrumenti zazveneli pod prsti mladih glasbenikov.

Po lanskem zelo uspešnem šolskem letu, polnem odličnih glasbenih dogodkov, nagrad na tekmovanjih in intenzivnih priprav na mnoge odmevne projekte, se bomo tudi letos, skupaj z učitelji potrudili, da vam bo v glasbeni šoli lepo, zanimivo in da bo pedagoški proces prijeten in kvaliteten. Tako bomo vsi skupaj razveseljevali naše zveste poslušalce na nastopih in koncertih, sami in v družbi z vašimi vrstniki pa boste z muziciranjem razvijali svoje sposobnosti na mnogih področjih kot so javno nastopanje, sodelovanje v skupini, poslušanje, izvajanje in vrednotenje pravih estetskih glasbenih vsebin. Naj nas glasba povezuje, združuje in krepi medsebojno sodelovanje.

Vsem, posebno pa tistim, ki prvič vstopate v svet glasbe želim mnogo uspehov in predvsem veselja  pri igranju, petju in plesanju, vam starši se zahvaljujem za zaupanje, vse prijatelje glasbe pa lepo vabim na kakšnega izmed naših koncertov.

Z željo, da bo novo šolsko leto 2018/2019 uspešno, vas vse lepo pozdravljam.

Martin Lenarčič,
ravnatelj Glasbene šole
Ilirska Bistrica

Dostopnost