Nagovor ravnatelja

Avtor: | Avg 29, 2017

Dragi učenci, spoštovani starši in ostali prijatelji Glasbene šole Ilirska Bistrica,

 pred nami je novo šolsko leto 2017/2018, ki prinaša številna glasbena doživetja za katera se bomo skupaj s sodelavci potrudili, da bodo kvalitetna in prijetna.

Našim najmlajšim učencem, tistim ki prvič vstopate v glasbeno šolo, želim vesele prve korake v svet glasbene umetnosti, ostalim učencem pa mnogo uspehov pri igranju inštrumentov, petju in plesu. Vabljeni tudi starši k aktivnemu sodelovanju s šolo pri glasbenem razvoju vaših otrok. Udeležite se naših koncertov, nastopov, roditeljskega  sestanka,  spremljajte novosti na naši spletni strani “gs ilirskabistrica.si“, aktivno komunicirajte z učitelji instrumentalnega pouka in nauka o glasbi tako preko govorilnih ur kot tudi pri pouku.

Vabljeni tudi k meni ob kakršnikoli težavi. Le skupaj lahko dosegamo odlične rezultate katerim smo bili mnogokrat priča v preteklem šolskem letu in prepričan sem, da bomo uspešni  tudi v prihodnje.

Naj omenim Koncertni napovednik Glasbene šole Ilirska Bistrica 2017, ki se zaključuje še s tremi koncerti, koncertom učiteljev v septembru, učencev nagrajencev glasbenega tekmovanja Svirel v oktobru in Božičnim koncertom naše šole v decembru. V pripravi pa je že Koncertni napovednik za leto 2018. Želimo si sodelovati z Glasbeno šolo iz sosednje Rijeke, gostiti bivše učence naše šole, ki so danes uspešni profesionalni glasbeniki, organizirati kakšno zanimivo glasbeno delavnico, seminar ali celo lastno glasbeno tekmovanje.. Projektov in idej je vedno veliko in skupaj z učitelji in z vami si bomo prizadevali, da jih uresničimo.

Z željo, da bo naše delo tudi v tem šolskem letu slišano in opaženo, glasbena šola in naše mesto  Ilirska Bistrica pa tudi preko glasbenih dogodkov in uspešnih projektov še bolj prepoznavna, se vam zahvaljujem za vaše zaupanje in podporo in vas lepo pozdravljam.

Martin Lenarčič,

ravnatelj GŠ Ilirska Bistrica

Dostopnost