Obvestilo o izvajanju pouka v Glasbeni šoli Ilirska Bistrica

Avtor: | Maj 15, 2020

Spoštovani starši, dragi učenci,

po zadnjih prejetih obvestilih s strani ministrstva za izobraževanje vam sporočam, da bomo v Glasbeni šoli Ilirska Bistrica v PONEDELJEK, 18.5.2020,  POLEG INDIVIDUALNEGA POUKA pričeli izvajati tudi del SKUPINSKEGA POUKA in sicer, vse skupine NAUKA O GLASBI, SOLFEGGIA, PLESNIH PRIPRAVNIC, BALETA IN KOMORNE IGRE.

Da bomo zadostili vsem priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje, bo pouk nauka o glasbi, pri učiteljici Nadi Zubčevič, potekal po veljavnem urniku v dvorani, pouk nauka o glasbi pri učiteljici Eleni Sedmak pa v veliki učilnici NOG. Večje skupine nauka o glasbi bodo razdeljene, prav tako pri plesnih pripravnicah.

Učenci naj prihajajo k pouku pravočasno, baletke že odpravljene, pouk bo zaključen po urniku, nekaj minut prej, da se učilnice prezračijo in da se skupine ne srečujejo. Učenci do 12 let ne nosijo zaščitnih mask, starejši imajo zaščitno masko na hodniku, v učilnici pri pouku pa ne.

Več podrobnih informacij o delitvi skupin in poteku pouka boste prejeli še od učiteljic omenjenih predmetov in vam bodo posredovane tudi od učiteljev individualnega pouka.

Pri baletu in skupinah plesnih pripravnic velja enako kot pri individualnem pouku, da v primeru zdravstvenih stanj, ki bi predstavljala zadržek pri vrnitvi vašega otroka v šolo, to sporočite učiteljici, njej boste oddali tudi podpisane izjave, za Nauk o glasbi pa velja že izjava, oziroma sporočilo učitelju instrumenta.

Zahvaljujem se za vaše sodelovanje in vas vse lepo pozdravljam.

Martin Lenarčič, ravnatelj

GŠ Ilirska Bistrica

 

Dostopnost